Kjeld Gregertsen
Han var vår familiedoktor og jeg angrer på at jeg byttet ham ut grunnet praktiske årsaker. Sekretærene hans er også bare skjønne!
Kjeld Gregertsen er en fantastisk bra lege, og jeg ville gjerne hatt ham som fastlege enda hvis ikkje jeg flyttet til Oslo.
Det gkk et år fra jeg hadde flyttet før jeg byttet fordi jeg ikke fant noen som jeg følte kunne være en like god lege som Gregertsen.
Han har tid til pasientene sine og veldig snill og hjelpsom
Ekstremt flink og forståelsefull, hører på deg og tar dine problemer veldig serriøst.
Han følger deg såpass opp at han ringer på en søndag hvis han får svar på en søndag. Norges beste. Desidert.
Legen virker rolig og har evnen til å lytte på hva jeg har å fortelle om mine plager. Dette fører til at kontakten mellom legen og meg som pasient raskt blir god.
Han tar raskt beslutning om veien vidre og det har til nå godt meget bra. Har det vært noe som han ikke har vært sikker på har han sendt meg videre til spesialist med en gang og ikke hatt den holdningen " vent å se " dette gjør at jeg føler meg trygg på hans vurderinger.