Ole Andreas Stølen
Mens tidligere leger ofte haster pasientene inn og geileider dem ut etter noen minutters konsultasjon, erfarer jeg at dr. Stølen bruker tid til å lytte, følge opp med spørsmål for så å finne årsak og sammenheng. Det gjør meg derfor ingenting at timene mine er 20 min forsinket for jeg skjønner at gode leger trenger tid for å kartlegge helsen til pasientene sine. Hittil blant de bedre legene jeg har vært borti. Kan varmt anbefales hvis han har ledige plasser på lista.
Ole Andreas lytter oppmerksom og etterspør ved behov før han konkluderer eller kommer med råd, uansett om det er et fysisk eller psykisk problem. Han nøler ikke med å henvise til spesialist om det viser seg å være nødvendig eller å ta prøver. Jeg føler meg godt ivaretatt og sett.
Eneste å utsette er at han alltid er forsinket, uansett om det gjelder første eller siste time på dagen.
Har Ole Andreas som fastlege til meg og mine barn. Kunne ikke vært mer fornøyd. Han er ekstraordinært grundig og oppriktig interessert i å hjelpe pasienten. Det er også meget enkelt å få time, både på dagen og til andre ting.
Anbefales på det sterkeste!
Hjelper lite å være god på pasientdialog og fag når du ikke får time før om 3-4 uker, og resepsjonen er uinteressert i å hjelpe deg. Ekstraordonært lavt nivå på tilgjengelighet.
I am so grateful for the care and understanding I have received from Dr. Ole as an international student.
He genuinely cares about his patients and takes his time to listen to their complaints.
He is kind, professional and very considerate, especially about mental health problems.
Thank you very much!