Monica Haga
Vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg kunne skrevet ett helt kapittel om denne damen. Etter min første time hos henne gikk jeg gråtende ut av bygget hun holder til.
Hun satte himmel og jord i bevegelse med diverse tiltak. Hun så meg som person med en gang og jeg følte meg umiddelbart trygg og ivaretatt. Hun satte i gang så mye tiltak for alle mine plager at jeg ble ordløs. Endelig fikk jeg hjelpen og støtten jeg trengte. Aldri før hadde en lege tatt meg så på alvor som hun gjorde/gjør.
Hun tar seg tid til deg, setter seg inn i din situasjon og føler med deg på en helt ekte måte.
Nei vet du, hun er bare helt fantastisk. Anbefales på det varmeste!!
Eneste minuset jeg kommer på ventetiden for å få time. Noen ganger går det kjapt, men andre ganger kan det blir litt ventetid. Hun har mange pasienter som hun ikke «skynter» seg igjennom. Hun tar seg tid men er samtidig veldig effektiv, derav litt ventetid på legekontoret også.
Men å oppleve legetime hos Dr. Monica kompenserer for dette.
Håper jeg er så heldig å ha henne som min fastlege helt til hun går av med pensjon.
Fantastisk, flink å lytte å se deg som person, tillitsfull, forståelsesfull, dyktig, effektiv, engasjert og tvers igjennom god.
Dr. Monica Haga in my heart <3
Veldig fornøyd med Monica som min lege i en 6 år nå. Hun er en flink og dyktig lege som bryr seg, prøver så godt hun kan å hjelpe, og det er veldig godt og behagelig å prate med henne. Kan anbefale monica som fastlege. Det er litt ventetid for å få time, men det går som regel bra!
Jeg har aldri før hatt en lege som ser meg og tar meg på alvor på den måten Monica gjør! Hun er kunnskapsrik og har virkelig gode "people skills".
Jeg vil helst beholde henne som min fastlege livet ut!
students attend many times who have to read on internet and give you advice, which sound terrible. Never got my sickness covered. I always had to try something on my own to get better.
Utrolig dyktig lege som tar seg god tid til å høre på sine pasienter. Flink med og følge opp. Eneste minuset er at du bør sette av over 1 time til og gå til legen. Er lang venting både for å komme inn til legen og enda lenger ventetid på å få komme inn på labratoriumet for å ta foreks blodprøver.
Alt i alt veldig fornøyd!