Hallgeir Jarl Heggem
Hatt han som lege en del år nå å han er så imøtekommende å dyktig. Forklarer ting nøye og tar kvinnehelse å andre ting på alvor.
Nå er jeg desverre flyttet å bør egentlig få lege nærmere men det sitter laangt inne.
Har hatt Heggem i generasjoner i familien og blir et hjertesukk den dagen pensjonstiden kommer.
Alltid i godt humør, tar seg tid til å snakke om andre problemstillinger og er nøye i arbeidet sitt.
Håper han forblir fastlege for alltid.
Utrolig dyktig lege. Effektiv,lytter,tar deg på alvor og kommer i samråd med deg opp til en god behandlingsplan og løsning. Beste fastlegen!
Beste fastlegen! Jeg har hatt han i 29 år. Å nå har sønnen min også han. Verdens mest hjelpsomme lege. Han lytter. Han er effektiv. Han er smart.
Jeg har hatt han som fastlege siden jeg var liten, han har også alle mine barn som pasienter.
Aldri har jeg opplevd å ikke bli trodd eller bli avvist av Heggem, han har alltid henvist videre dersom det har vært nødvendig. Alltid fått god hjelp, blitt trodd, hørt å alt som skal til. Jeg føler meg veldig godt ivaretatt. Han forklarer også hvorfor ting er slik som det er. Tidenes lege!