Hanne May Helvig Hetland
Jeg har både vært fornøyd og ikke. Flink å se hele bilde og finne utav årsak til problem og ikke bare behandle symptom. Men føler ofte det går litt raskt til konklusjoner og sitter noen ganger med ubesvarte spørsmål etterpå. Men hun er definivt genuint interessert i å hjelpe og tar fort prøver og sender til utredning ved behov.
Har vært min fastlege i 7 år og jeg har alltid blitt hørt, tatt på alvor og fått oppfølging.
Har en god blanding av humor og seriøsitet og jeg opplever at hun vil mitt beste.
Veldig dyktig lege som lytter og tar tak i ting. Er kjapp med å gi grundig undersøkelse og henvisning når det trengs.
En lege med temperament. Har aldri opplevd en så humørsyk lege. Har ved to anledninger opplevd henne nedlatende og hissig. Hører ikke etter og har allerede bestemt seg for diagnose og behandling før jeg får åpnet munnen.
Av og til kan hun være smilende og hjelpsom, andre ganger sur og kjeftete. Jeg har opplevd at hun har fulgt etter meg ut i gangen og sagt ting om og om igjen i en sur tone som jeg ikke har spurt om engang.