Ranja Cecilie Aarnes-Eidshaug

Autorisasjon (2013)

Venteliste

10 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Ranja Cecilie Aarnes-Eidshaug er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Ranja Cecilie Aarnes-Eidshaug

Dårlig service

Fremstår kynisk og lite empatisk i visse situasjoner. Lang ventetid for konsultasjon, og konsultasjonene er korte og forsinkede. Etter at du har tatt opp én sak viser hun deg til døra, så det er vanskelig å få tatt opp flere ting. Legekontoret er upraktisk anlagt, og bruker noen ganger lang tid på å slippe deg inn.

Følger opp og passer på

Veldig flink til å følge opp og passe på pasienten.
Tar deg på alvor, og lytter.
Ærlig og sier ting som de er. Min legeskrekk forsvant da jeg fikk henne, gruer meg ikke til legebesøk lenger.
Anbefales!

Liten innlevelse

Virker som hun er lik mot alle. Litt brå.
Passer ikke for følsomme og sarte personer. Virker som hun kan masse, men er det utenom boka vet hun ikke helt hvordan løse det. Hadde hatt nytte av å kunne litt mer om pasientpsykologi.

Ikke for de sensitive

Jeg opplever at man kan dele leger i to grupper; De som jeg umiddelbart får tillit til, og de som møter meg med en viss arroganse. Dessverre opplevde jeg at denne legen møtte meg med dårlig skjulte fordommer etter å ha lest seg opp på journalen min. Jeg har en kronisk sykdom med lav status blant leger. Selv om jeg bare kom for å få en enkel henvisning, gikk jeg ut igjen fra kontoret med en svært dårlig følelse. Legen virket for øvrig overrasket over at jeg ikke kom med en mer komplisert problemstilling.

Jeg tenker at hun sikkert er en dyktig lege for mennesker som har en generelt bra helse, og som ikke er sensitive av seg. Dersom du lett fanger opp og lar deg påvirke av det som kan oppfattes som negative energier, er ikke dette verken legen eller stedet du bør oppsøke.

Venterommet er upraktisk med for lite stoler, samt at betalingsautomaten er plassert rett innenfor døren, noe som fører til en opphopning av mennesker som skal ta av/på seg sko og betale eller registrere seg. Jeg visste allerede etter første konsultasjon at jeg ikke ønsket å komme tilbake. Da jeg skulle bytte fastlege, så jeg også at den aktuelle legen allerede hadde skaffet seg vikar etter 1 mnd.

Trygg og god

Meget flink lege som er flink til å skape tillit og ro! Tar seg tid til å lytte, man opplever medmenneskelighet og ønske om å hjelpe