Liv Løland
Da jeg kun var inne for mindre ting, følte jeg hun ikke lyttet osv. Hun snakket mye om hvor dårlig tid hun hadde, og generelt bare snakket utrolig mye. Skøyt jeg inn et spørsmål, så "dro timen ut" og det viktigste så ut til å være å få skrevet ned alt. Men så må noe ha skjedd med henne, tror jeg, for plutselig ble hun mye hyggeligere. Jeg hadde ganske hyppige timer i sommer, og da følte jeg vi fikk en mye bedre tone. Vurderte alvorlig en stund, men nå er jeg helt fornøyd.
Hun er en veldig flink lege, med en utvilsomt travel dag. Hun skviser inn masse timer, og dropper lunsjen for å få unna alt. Synes hun er alle tiders nå når hun kommuniserer bedre. Utvikling mener jeg er positivt
Måtte alltid vente minimum 30 minutter før jeg kom inn, ofte opp mot 1 time. Hun lyttet ikke til meg, hvis jeg hadde fått en akuttime sa hun rett til meg at hun egentlig ikke hadde tid til meg, at hun gikk glipp av lunsjen sin o.l. Hun var ikke interessert i å bli kjent med forhistorien min da jeg var ny pasient hos henne. Jeg er ung, men har dessverre vært mye hos lege pga kronisk sykdom. Hun tok kun et blikk på journalen min og sa at den var så tykk at den hadde hun ikke tid til å lese. Hun opptrådde belærende og hadde ikke medfølelse. Etter 1 år med denne behandlingen holdt jeg ikke ut mer og byttet fastlege.
Hadde Liv som fastlege i mange år . Har stortsett vert frisk og ikke behov for besøk. Men da sykdom kom fikk jeg mer kjennskap om legen . Først var det å vente ca 30 min hver gang og når du endelig kom inn hadde hun ikke tid å svare deg på et lite spørsmål som var veldigt for meg . Skjedde hver gang .
Skiftet legesenter og er så fornåyd med en fastlege som lytter til pasienten sin .
Har vært hos henne en gang. Satt å var sint lenge etter samtalen. Har fra før av en historie over mange år og mange leger. Men var hos henne som var vikar for min fastlege. Hun var overhode ikke interessert i forhistorien og hadde hele alt viten etter 5 minutter. Takk for at dette ikk er min fastlege. Fra en som går til lege kun når det er helt nødvendig
Ikke så fornøyd med denne legen. Hun snakker for mye og lytter for lite. Så får masse info som jeg vet fordi hun ikke tar seg tid til å spørre.