Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter Sandnes
Dyktig lege som er flink i faget sitt. Men virker «overarbeidet/har for mange pasienter som hun ikke klarer å rekke over
Lege: Liv Løland SkrevetJeg har hatt liv Løland som fast lege i mange år. Har vært fornøyd med henne i flere år, der jeg har gått på vanlige rutine sjekker eller ved sjeldne timer som jeg har trengt. I senere tid når helsen har blitt litt mer svekket har jeg opplevd å ikke få den hjelpen jeg trenger. Gruer meg til å komme, for å be om en sykemelding. Og slik skal det ikke være. Ved å lese alle de negative tilbakemeldingene som er blitt skrevet inn her tidligere, så kjenner jeg meg dessverre igjen i alle disse. Veldig trist å lese fordi jeg ser nå at jeg er ikke alene om det jeg føler på ikke er riktig. Man har en forventning til en lege om å bli hørt og forstått når man har det vondt og vanskelig. Man skal ikke føle på når man går derifra at legen ikke tror at du er så syk som du gir uttrykk for. Det er alltid lang vente tid og når du kommer inn er hun alltid stresset, og snakker om hvor liten tid vi har til rådighet, og sier hver gang at alt vi snakker om må gå i en fart for klokken går. Og at det er flere som venter utenfor. For meg som pasient føles det ut som om hun vil bare gjøre seg ferdig i en fart og skynde seg videre gjennom neste pasient. Det blir som et samlebånd effekt. Kjempe synd. For i utgangspunktet er hun en veldig dyktig allmennlege.
Dyktig og fokusert
Lege: Liv Løland SkrevetJeg har hatt Liv som fastlege lenge. Hun er dyktig og fokusert, åpen og forklarende. Tonen er direkte og konkret. Du er med på laget og blir lyttet til, men det er hun som er fageksperten. (Det er som det bør være: En bilmekaniker, elektriker, advokat eller IT-ekspert vil heller ikke legge all vekt på kundens egendiagnose.)
Alt blir loggført, slik at hun raskt er oppdatert ved neste besøk, selv om det har gått noen måneder (og noen hundre pasientbesøk).
Tiden du får er gjerne mer enn avtalt, men det gjelder alle, og dermed er hun som regel forsinket. De gangene jeg har noe annet å rekke, har jeg lært meg å bestille tidlig på dagen eller rett etter den matpausen Liv selv neppe har fått. Henvisninger og fornying av resepter blir gjort raskt og effektivt.
Liv er «no nonsense». Vil du ha et mykt møte med moralsk, sjelelig eller følelsesmessig støtte, er hun kanskje ikke fastlegen for deg. Hvis du vil finne ut hva som feiler deg og få gjort noe med det, kan hun helt klart anbefales.
Beste legen man kan få. Tar seg tid, gjør deg trygg og henviser når hun må.
Lege: Anne Siri Godeseth Storesund SkrevetJeg kunne ikke vært mere fornøyd med en fadt lege som henne. Ti tomler opp. Hatt Anne Siri som lege siden 2017 og håper hun ikke slutter på Sentrum Legesenter.
Utrygg
Lege: Liv Løland SkrevetJeg fikk denne fastlegen da jeg flyttet til Sandnes i 2020, og hadde henne i ca 1 år grunnet venteliste hos legen jeg ønsket å ha. Min opplevelse av henne var at hun var lite imøtekommende og kald. Jeg kom til henne med mye smerter og hevelser i flere ledd, og slet med å fungere i hverdagen på grunn av dette. Jeg ble ikke tatt seriøs, og når jeg kom med mine tanker om hva det kanskje kunne virke som følte jeg at hun nærmest latterliggjorde dette. Hun avfeide revmatisk sykdom, og fulgte meg ikke opp på noe vis. Jeg er normalt en person som takler slike mennesker fint, men jeg var på gråten flere ganger etter legetimer hos henne. Anbefales virkelig ikke.
Trygg
Lege: Christian Nakling SkrevetLett å snakke med, og hører etter, flink på oppfølgning om det trengs og alt i alt en lege enn ønsker som sin fastlege.