Siri Nicola Kirste
Jeg følte dessverre at Siri ble en dårlig match for meg og vil bare legge igjen en review med tanke på noen ting som kan bli bedre. Jeg hadde bare et par legetimer med henne. Siden jeg ikke tok smertestillende hver eneste dag fikk jeg høre at det virket som jeg ikke ville bli bedre, men da forklarte jeg at jeg ville ikke bare bruke masse smertestillende uten å finne ut av problemet som gir smertene. Fikk beskjed om at om jeg tar smertestillende var det bare å jobbe og gå på trening etter jobb, noe jeg da prøvde forklare ikke går mtp at smertene blir så ille at jeg ikke klarer det. Jeg pleier ikke bli emosjonell i legetimer, men da begynte jeg faktisk gråte da jeg følte i stedet for å få hjelp med det jeg kommer til legen med, så ble jeg anklaget. I etterkant har jeg fått meg god hjelp, funnet ut at jeg faktisk har flere problemer med kroppen der jeg også nå har fått ortopediske hjelpemidler som jeg har krav på hvert år nå. Mitt tips er å ikke forhåndsdømme en pasients vansker og faktisk lytte til hva som blir sagt. Det jeg kjente på etter den siste timen før jeg byttet fastlege ville jeg gjerne vært foruten. Når jeg har overbelastet og feilbelastet kroppen min over lengre periode så er det ikke rart jeg fikk smerter, og hadde jeg bare tatt smertestillende uten å finne ut av problemet så hadde problemet vedvart. I verstefall fått ekstra kroniske skader. I tillegg til at jeg vil si at i ung alder begynne med smertestillende daglig ikke er et + for kroppen når man heller kan begrense smertestillende med å få hjelp med det som faktisk utløser smerten.
Siri er en utrolig dyktig og flink fastlege. Dine problemstillinger vil bli tatt på alvor, du vil bli lyttet til og du vil gå ut av legekontoret med en god følelse. Anbefaler virkelig :)
Hun lytter, tar deg på alvor og følger opp. Føles veldig trygt å komme til henne, hun er så empatisk, har tid til å høre på deg, kommer med gode råd, og er helt enestående.
Siri er en utrolig dyktig fastlege! Hun lytter, stiller gode spørsmål, følger opp, og svarer raskt på henvendelser. Hun er rolig og trygg og man føler seg ikke rushet. Flink til å legge behandlingsplaner.
Hele familien går nå hos henne. Veldig flink med barn er hun også! Jeg har ingenting å utsette, og gir Siri min varmeste anbefaling.
Hun er fantastisk god fastlege.
Blir tatt godt i mot.
God lytter og forståelsesfull.
Får time raskt.
Anbefales!