Sadaf Shahzadi

Fastlege

Autorisasjon (2014)

Siste vurderinger av Sadaf Shahzadi

Trygg og kunnskapsrik!

Hun tar deg på alvor og gir gode anbefalinger. Bruker tid på deg. Rene lokaler. Lett å snakke med. Kan anbefales på det sterkeste.

Dårlig oppfølging

Dårlig oppfølging og kommunikasjon. Mye surr. Må etterspørre svar og oppfølging flere ganger, og får svar på andre ting enn det jeg spør om. Har også opplevd å selv få skylden for manglende oppfølging.

Avvisende kommunikasjon

Grunnet mye flytting opp gjennom tidene har jeg hatt en del fastleger, dette var min desidert dårligste opplevelse jeg hatt. Veldig avvisende i kommunikasjon og følte meg mer til bry enn noe annet. Fikk henvisning til røntgen, men det er første gang en lege ikke ønsket å se hva problemet var, selv om jeg har en stor kul under kneet og sliter med å bøye det til tider. Flere uker etterpå måtte jeg etterspørre resultater. Oppfattet fremdels kommunikasjon som svært avvisende. Tar med meg resultatene og byttet fastlege etter den ene timen.

Hører på pasienten

Sadaf er flink til å lytte og hun er ikke redd for å henvise til bildeundersøkelser og hun tok alle ekstra blodprøvene jeg ba om. Jeg har flyttet fra råholt og etter jeg fikk ny fastlege savner jeg Sadaf. Flere andre leger sier stopp etter første problemstilling men det sa aldri Sadaf.

Vanskelig kommunikasjon

Opplever legen som kunnskapsrik og at hun er lett tilgjengelig for time. Det som jeg opplever som vanskelig er kommunikasjonen. Hun har dårlig tid, oppleves knapp og streng i stilen. Får en følelse av å være til bry, og hun viser lite interesse i samtaler.