Stanko Matic
Tilleggskompetanse
242 av 600 (Kvitsøy Legekontor)
Når jeg begynte å gå til Matic synes jeg at han var fantastisk.
Han brugte god tid på meg, gjorde ALT han kunne for å finne ut hva som var galt,
og brukte ikke så lang tid på det! Spurte alltid hvordan det gikk med andre
ting i livet, og ikke bare problemet, bare for å ha en hyggelig samtale!
jeg kunne ikke vert mer fornøyd!
Men nå føler jeg han ikke får meg fort nok ut av rommet, må gjenta hva som er galt
HVER gang (og det har vert det samme i 7 år), får ikke noe spesiell behandling, må nesten finne ut hva som er galt, hvor jeg skal og hva som hjelper på forhånd for at noe skal bli gjort.. begynner å bli sikkelig misfornøyd uheldigvis, i ogmed han egentlig er en fantastisk lege.
Som leger flest bruker han liten tid på pasienten, avbryter samtalen din. Du er på overtid etter få minutter.Han er ikke oppdatert før du kommer inn, ellers smilende og grei.
God parkeringsplass, kort ventetid og kommer inn uten lang ventetid.
Stanko er en meget faglig dyktig lege. Han tar pasientene på alvor og er rask og effektiv. Jeg skjønner at han kan oppfattes som noe for kjapp,men han bruker ikke mer tid enn nødvendig,altså han er effektiv.
Hyggelig grei mann. veldig kort. virker som han vil ha meg fortest mulig ut døren. burde lest seg litt opp før vi kommer inn. slik en slipoer og repetere sykdomsbilde hver gang.
Skulle kansje ønske at han brukte litt lenger tid på meg , av og til ellers er jeg storfornøyd :)))