Luna Cecilie Lu
Luna er en dyktig og tålmodig lege. Jeg opplever at hun lytter, og er oppriktig interessert i å komme til bunns i hva som problemet.
Dersom man har fysiske plager er oppfølgning helt ok. (Hadde en del plager etter vaksinering). Om du sliter mentalt er det ingen hjelp å få dessverre. Det som også er frustrende er hvor utrolig vanskelig det er å komme gjennom på telefon hos legekontor. De som jobber i resepsjonen er lite imøtekommende
Dr. Lu er imøtekommende, grundig og hyggelig. Hun følger opp det hun sier at hun skal og kommuniserer sine funn uavhengig av resultat. Anbefales!
Byttet til dr Lu da jeg trengte ny fastlege etter å ha flyttet til Oslo. Litt tilfeldig valg, siden hun hadde ledig plass og jeg ønsket kvinnelig lege. Er fornøyd med henne, hun følger opp og forklarer på en god måte. Kan anbefales! Eneste minus er at det tar tid å komme gjennom på telefonen om det er noe som må ringes om.Har ellers ingenting å klage på.
Endelig fant jeg en lege som kan forstå meg og ta seg en god tid til å finne ut hva problemet mitt er og hjelpe meg. Jeg er virkelig takknemlig :)