Huy Phuong Nguyen Vu

Autorisasjon (2018)

Venteliste

77 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Søeberg legesenter Telefonnummer33 29 65 3033 29 65 ...
Søebergs gate 4 3211 Sandefjord
Huy Phuong Nguyen Vu er en av 71 fastleger i Sandefjord

Siste vurderinger av Huy Phuong Nguyen Vu

Dyktig og imøtekommende

Aldri hatt så punktlig lege. Men det er mindre viktig sammenliknet med at han lytter og stiller svært relevante spørsmål. Timen går effektivt og dermed er han også alltid presis til neste pasient. Da har han eventuelt tatt kontakt senere for å følge opp ved behov. Opplever at han virkelig ønsker å hjelpe på best mulig vis, uansett hva det måtte gjelde. Minst like flink med barna som med meg som voksen. Beste fastlegen jeg og familien noen gang har hatt og jeg håper aldri vi mister han.

Flink og seriøs

Blir respektert, alltids tatt på alvor. Veldig enkel og prate med og en kjempegod lytter. Man merker at han gjør sitt beste for å hjelpe deg.

Trygg og dyktig

Bryr seg virkelig og følger opp utover hva man kan forvente. Anbefales på det sterkeste. Flink med barn

Den beste legen jeg kunne hatt

Han hjelper meg alltid med å få riktig behandling og undersøkelser. Han er veldig dedikert til jobben sin og pasientene sine. Han jobber en del kveld og hjemmefra for å dekke behovet til pasientene. Lytter og tar man på alvorlig.

Flott lege

En veldig forståelsesfull og flott lege som VIRKELIG følger opp sine pasienter. Tar tak i problemer med en gang. Fikk han i oktober 2021, og angrer ikke et sekund. Jeg må si jeg har vært heldig som har fått han, og endelig en lege som forstår sine pasienter😊😊😊