Søeberg legesenter

Søebergs gate 4 3211 Sandefjord

Siste vurderinger av behandlere ved Søeberg legesenter

Engasjert og tilstedeværende lege

Lege: Marius Hvidsten Skrevet

Jeg føler at denne legen går den ekstra mila for å hjelpe meg med mine plager- selv om det kanskje ikke alltid er hans område av ekspertise er han påskrudd og engasjert mtp å få kontakt med riktig spesialisthelsetjeneste han kan henvise meg videre til. Han er åpensinnet og forståelsesfull men samtidig ser han og er ærlig om sine begrensninger og forklarer grundig for meg hva jeg skal forholde meg til og avklarer mine forventninger til helsetjenesten. Han er en god samtalepartner som tar seg god tid til å lytte til mine bekymringer, også mine psykiske plager tar han på alvor og bagatelliserer ikke, som jeg dessverre har opplevd med andre.. jeg vil anbefale denne legen til de som trenger en som virkelig er villig til å genuint investere sin oppriktige interessere og tid til å se dere ikke bare som pasient men som et helt menneske

Arrogant og nedlatende

Lege: Sebastian Sikkerneq Hoel Skrevet

Denne legen hadde jeg først tiltro til, men ble raskt skuffet. Har forståelse for at leger er stresset og har det travelt, men et minimum burde være å vise normal høflighet i møte med pasienter, noe jeg opplevde at denne legen ikke gjorde. Opplevde ham som en «besserwisser» med nedlatende og arrogant holdning overfor meg som pasient.

Helt ok

Lege: Marius Hvidsten Skrevet

Googler mye og må forhøre seg med mange før man får svar.
Sjelden på jobb og sjelden svar å få på e-konsultasjon, når han først svarer så avslutter han samtalen før man får svart.
Føler aldri man blir tatt alvorlig.

Ikke helt fornøyd

Lege: Birgitte Tholin Skrevet

Jeg byttet til henne fordi var megetfornøyd etter hun var vikar for min lege. Endelig hadde jeg funnet en lege der jeg følte meg lydt og forstått. Etter hun var sykemeldt en periode og kom tilbake, har aldri vært det samme. Jeg føler at hun vil bli fort ferdig og at jeg ikke for mer hjelp av henne. Hun er hyggelig men ikke god for pasienter med kroniske (langvarige) lidelser.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Mahtab Ghanei Skrevet

Oppleves som trygg og kunnskapsrik, og er en varm og hyggelig person. Hun tar ting på alvor, tar de prøvene som er nødvendig og henviser deg til spesialist hvis det er behov. Synd at hun har vært sykemeldt veldig lenge nå.