Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søeberg legesenter
Flott lege
Lege: Marte Johanne Veilemand Holstad SkrevetSuper fornøyd med Marte, veldig flink og hører på hva du sier. Ringer deg gjerne for sjekke åssen du har det, om det trengs.
Beste fastlegen jeg har hatt!
Lege: Birgitte Tholin SkrevetHar MS og flere andre diagnoser. Det hun ikke vet om diagnosene, oppsøker hun kunnskap om, enten hos kollegaer på kontoret, eller at hun ringer spesialister på sykehuset.
Hun bruker god tid på deg som pasient og mindre tid på PCen!
Hun er veldig blid, har god humor og veldig lett å betro seg til.
Skulle gjerne hatt lengre dagvakter på kontoret så man kunne hatt time utover vanlig arbeidstid.
Kontoret er veldig trangt for oss med rullestol, samt litt trangt for å komme inn/ut av HCtoalettet.
Som småbarnsmor er hun lite borte, men som gravid, har hun sykemelding. Forståelig nok.
Den nåværende vikaren hennes er superflink!
Didn’t help
Lege: Mahtab Ghanei SkrevetFelt that she is quite dismissive of many health problems I would bring up, would offer unhelpful suggestions that are proven to not help, or cure a condition I had as well. Is not easy to get her to understand mental health problems either. Furthermore, lots of language barrier issues. I would say that I didn’t understand any Norwegian, but she would still speak to me in Norwegian.
Veldig hyggelig lege
Lege: Renate Vu Karlsen SkrevetHun tar seg tid å lytte og ser deg som menneske,
Selv om hun er en ung lege, er hun flink til å ta tak i og sette seg inn i tingene og gjøre noe med det.
Hun sender meling vis det er noe selv på kvelds tid.
En lege med et stort hjerte og god kunnskap .
Her er du i gode hender.
Trygg og hyggelig
Lege: Kristin Øvland Fuglår SkrevetJeg er veldig fornøyd med Kristin som min fastlege. Hun følger meg godt opp med min psykiske helse. Hun er rolig og trygg.
Vikaren hennes er jeg også veldig fornøyd med.