Cao-Tri Nguyen
Tri er en alle tiders fastlege. Han er sympatisk, behjelpelig og tilgjengelig, tydelig, lyttende og kunnskapsrik. Han er den eneste legen jeg har hatt som har ringt meg for å følge opp. Jeg kan ikke annet enn å anbefale Tri på det varmeste.
God kommunikasjon med tydelige spørsmål og forklaringer. Er god til å stille pasienten spørsmål for å få deres syn og tanker om noe.
Han er beste fastlegen jeg noen gang har hatt, han tar tak i saker med engang har god kunnskap og er meget hyggelig og imøtekommende ovenfor sine pasienter.
Han er første fastlege, som har bedt om unnskyldning for at han blir forsinket med en pasient i max 10 min.
Andre fastleger har jeg venter på og de har vært over 1 time forsinket noen ganger. Det har aldri skjedd hos Cao-Tri.
Jeg anbefaler Cao-Tri på det sterkeste! Han tar problemstillingene på alvor og kommer gode og detaljerte tilbakemeldinger.
Tri er en meget vennlig lege som virkelig lytter til sine pasienter. Jeg føler meg sett og ivaretatt. Han er kunnskapsrik og han setter seg også inn i ny kunnskap. Anbefales som fastlege.