Ida Rashida Khan Bukholm

Allmennlegespesialist, bryst- og endokrinkirurg, fastlege, gastroenterologisk kirurg og generell kirurg

• Allmennmedisin
  • Bryst- og endokrinkirurgi
  • Gastroenterologisk kirurgi
  • Generell kirurgi

Autorisasjon (1992)

Ida Rashida Khan Bukholm er en av 56 fastleger i Ålesund

Siste vurderinger av Ida Rashida Khan Bukholm

Nedlatende og frekk

Aldri opplevd maken!!!! Sur, nedlatende og og direkte frekk. Styr unna!!!!!! Jeg fikk henne som vikarlege, det ønsket HUN ikke. Hun satt kun å stirret på meg, og sa ikke et ord. Jeg startet å forklare situasjonen, hvorpå hun sa «hva vil du?» Jeg forklarte hva jeg ville, og når jeg gikk fikk jeg beskjed om at hun ikke ønsket meg tilbake. En helt surrealistisk opplevelse.

Skremmende.

Jeg vil absolutt ikke anbefale denne legen. Jeg føler meg dum hver gang jeg går ut døren. Er noen ganger så frustrert at jeg gråter, jeg har en sammensatt helsesituasjon og er for øyeblikket redd for hvordan det skal gå med meg. Jeg føler meg avvist og at jeg bare blir en byrdeJeg kommer aldri til å møte på det legekontoret igjen. Da går jeg heller til medie3 og betaler 2000 kr frem til jeg får ny fastlege. Jeg kan ikke få uttrykt med ord hvor skuffet jeg er over.

Dømmende og krass

Ringte inn til Sundgata med et spørsmål på vegne av barnet mitt. Fikk svar at dette problemet hørtes uvanlig ut, og fikk beskjed om å komme til første ledige time. Når vi kom inn på kontoret ble vi avfeid av Ida med en gang, og jeg fikk beskjed om at jeg nærmest var hysterisk som kom til henne med dette problemet. Prøvde å forklare at det var helsesekretæren som sa at vi skulle komme, og at jeg hadde bare ringt for å stille et spørsmål, men jeg kom ingen vei.

Siden jeg følte meg avvist, og Ida ikke engang ville undersøke barnet mitt, tok jeg kontakt med et privat legesenter og stilte det samme spørsmålet. De sa jeg skulle komme inn, for dette måtte undersøkes. Der ble barnet mitt undersøkt, fikk medisiner og problemet ble løst. Heldigvis var det ikke en alvorlig diagnose, men det er likevel kjedelig å bli møtt slik av det som skal være en profesjonell lege.

Ikke fornøyd med opplevelsen, og kommer aldri til å bruke Sundgata igjen.

Verste legeopplevelse

Jeg har bodd i flere byer i Norge, og tidligere hatt utelukkende positive opplevelser i møte med helsevesenet.

Dette er første gang jeg har følt meg fullstendig hjelpesløs og oppgitt etter legetime. Jeg opplevde at legen hadde totalt fravær av interesse for å forstå de fysiske plagene jeg hadde, såvel som de mentale utfordringene som kommer av å slite med fysiske plager døgnet rundt. Allerede fra jeg gikk inn døren oppfattet jeg henne som irritert og nedlatende.

Jeg kunne akseptert væremåten dersom legen i det minste var løsningsorientert og ønsket å finne ut av problemet, men her opplevde jeg at legen både var faglig utdatert og uinteressert i å bistå med henvisning til spesialist. Dessverre måtte jeg oppsøke privat utredning for å finne ut av problemene.

uprofesjonell og frekk

Det var en online avtale, men siden opplevelsen var så dårlig, tenkte jeg at andre burde vite det. Jeg fortalte henne at jeg hadde vært forstoppet i 3 dager selv etter å ha tatt 2 typer avføringsmidler og drukket 4 liter vann. Hun hadde null interesse for å lytte og sa at ingenting kan gjøres. Jeg snakket senere med en annen lege som ga en løsning.