Kari Tau Strand Oanes
Følte meg svært lite ivaretatts om pasient hos henne. Det samme når min bar var hos henne, utrolig dårlig dialog mellom barn og hun som legen.
Anbefaler ikke denne fastlegen.
Har selv høy terskel for å gå til lege, føler jeg ikke er blitt hørt når jeg har vært bekymret. Bytter lege.
Ny lege for meg. Opplevde god førstekontakt, innlevelse og handlekraft. Opplevde å bli fint lyttet til og forstått. Vet selvsagt at vi har dårlig tid, men tida vi hadde ble utnyttet på ein god måte.
Har ingen negativ kritikk å gi.
Fikk time hos Kari da fastlegen min ikke hadde ledig tid. Virket som om hun hadde det veldig travelt, tok en kjapp prøve av meg og ba meg vente til sykdommen hadde gitt seg. Hun stod i døren med døren på gløtt under halve timen og virker ikke interessert i å lytte, bare få meg raskest mulig ut.
Fungerer fint om du ikke trenger hjelp til noe mer enn allergi tabletter og p-piller, har det meget travelt med å få deg ut av kontoret igjen, er en dårlig lytter, avbryter deg gjerne og ser mest på pc skjermen under konsultasjonen.
Må ha med huskelapp for å huske å spørre om alt, har en irritert tone om du ikke føyer deg etter henne og har ingen medmennesklighet.
Følte meg svært lite ivaretatts om pasient hos henne. Anbefaler ikke denne fastlegen.