Kari Tau Strand Oanes
Hatt legen i 7 år, dårlig oppfølging, og føler jeg ikke blir tatt på alvor utover en psykisk diagnose i 2014, skal ha timen fort unnagjort, som om jeg var et dyr på samlebånd. Får ikke svar på mangler/lave verdier ved blodprøving, da dette angivelig går under arbeid for legen. Legesenteret er vanskelige å nå på telefon.
Hun er veldig kjapp, føler hun vil ha meg ut av kontoret sitt med engang jeg har satt meg i stolen. Føler ikke at hun hører på hva jeg har å si. De gangene jeg har vært der har jeg virkelig ikke følt at hun har gjort en innsats med å komme til en løsning på problemene mine. Hun bagatelliserer plagene jeg forteller om og jeg går hver gang ut derfra med en følelse av å ikke bli hørt.
Jeg byttet til Kari etter at jeg gikk til Legevakten en gang jeg var akutt syk, og da var henne som tok seg av meg. Jeg fikk et svært godt førsteinntrykk, og da jeg så at hun hadde ledig plass, ble hun min fastlege. Jeg har gått til henne ca 1 gang pr. måned i ca halvannet år, og hun har sendt meg til spesialist dersom hun mente det var behov for det. Det eneste jeg har å kritisere, er at det har hendt at jeg har hatt følelsen av at hun har det litt for travelt, og konsultasjonene går litt vel raskt.Man merker at hun har fullt opp av pasienter, det har hendt at ventetiden har vært litt lang - men når dette har hendt, tilbyr alltid Legesenteret en annen lege som kan ta Deg imot på kort varsel. Jeg anbefaler Kari på det varmeste.
Kari har vært min fastlege i mange år. Hun er (nesten) alltid på tiden. Er det forsinkelser er det ikke snakk om mange minuttene. Hun er profesjonell, imøtekommende og støttende. Hun kommer med gode råd, og vil gjerne hjelpe. Da jeg var der for å snakke om psykiske utfordringer i forbindelse med infertilitet (barnløshet) tok hun seg god tid til å snakke med meg om hva som var vanskelig og når det er vanskeligst, i tillegg kom hun med oppmuntringer og lovord framover. Da jeg kom med utfordringen første gang var hun rask med å bestille time hos infertilitetsekspert med en gang.
Hun ønsket at jeg tok kontakt med henne igjen om jeg ønsket å snakke med henne.
Jeg hadde en sak som hastet og fikk time samme dag. Fine nye kontorer/venteværelse og hyggelig personale som tok prøver. Legen gir et godt inntrykk og lytter til pasienten. Gode kunnskaper. Hun hadde en klar plan for oppfølging av saken. Helt topp!