Sophia Kaushal

Autorisasjon (2017)

Venteliste

81 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Sophia Kaushal er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Sophia Kaushal

Tillit og svært tilgjengelig

Sophia brenner tydelig for yrket sitt. Hun er alltid tilgjengelig, åpen for innspill fra pasientene sine og lytter, tar hensyn.
Sophia har siden første dag som fastlegen min ikke nølt med å henvise meg videre eller gjøre utvidende sjekker. Hun har hjulpet meg med alt fra små kirurgiske inngrep til sterke kroniske smerter i kroppen.
Alle i familien bruker legen og er svært fornøyde. Anbefales!!

Dyktig, profesjonell og en som virkelig ser og bryr seg om pasientene sine.

Sophia er en fantastisk fastlege og en som virkelig ser sine pasienter. Jeg føler meg alltid trygg av å komme dit. Ikke bare er hun oppriktig inntressert i deg som pasient, men utrolig nøye. Hun følger deg opp og sørger for at du får riktig behandling eller hjelp videre. Jeg føler meg ordentlig sett når jeg har vært der. Hun tar deg på alvor. Jeg stoler på henne 100% noe jeg ikke har følt ofte med leger. Du ser at hun kan faget sitt og at hun oppriktig er lege for å hjelpe andre.

Ubrukelig

Lite innsikt når det gjelder annet enn konkrete ting- som armbrudd..
og blir arrogant hvis man sier i mot henne eller har egne meninger.
Virker som hun helst ikke vil være lege.

Hyggelig og flink

Jeg har følt meg hørt og opplevd at jeg har fått god behandling hver gang jeg drar dit, i motsetning til min tidligere lege føler jeg nå at jeg får tid til å snakke om alt jeg trenger uten hast

Recommended

Dr Sophia is our family doctor. She always greets you with a smile and genuinely asks how you are doing. She gives you good time and always with a listening ear. When needed, she refers you to specialist and follows up. I am very thankful for her service and care for the whole family. I could not recommend Dr Sophia more highly!