Erik Jesman Pedersen
gjør det beste han kan for å bedre min aktuelle situasjon, bruker god tid på meg og kommer med forslag for å bedre min livssituasjon på en vennlig og høflig måte. jeg føler han er opptatt av at jeg har god helse og livskvalitet. veldig hjelpsom i forhold til mine spørsmål, ønsker og behov
Han er alltid lyttende. Sitter ikke på dataen når jeg eller han prater. Føler meg trygg og godt ivaretatt.
Denne legen er hyggelig og omgjengelig, men har lett for å avfeie utmattethet og nedstemthet. Ønsker ikke å skrive ut sykemelding selv da jeg var så stresset at det gav mangfoldige fysiske utslag.
Ikke kunnskapsrik på kvinnelige hormoner og stoffskiftesykdommer. Heller ikke den første til å henvise videre.
Kan se for meg at det er en grei fastlege med mindre en har diffise kroniske, langvarige plager.
Kun ett tilfelle eller to hvor jeg har måttet vente lenger enn ett par minutter før jeg blir ropt opp.
Lite kunnskap når det gjelder psykisk sykdom og alderdom.
Det virker som om han ikke klarer å vurderer og se om der er forandring ved personen for hver gang de er hos han.
Henviser ikke så lett til eksperter på aktuelt område. Tar litt for lett på tingene enkelte ganger.
Hyggelig å snakke med men jeg ønsker heller god kunskap og god oppfølging.