Erik Jesman Pedersen

Autorisasjon (1998)

Venteliste

41 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Hillevågsdoktoren AS Telefonnummer51 90 69 0051 90 69 ...
Gartnerveien 15 4016 Stavanger
Erik Jesman Pedersen er en av 133 fastleger i Stavanger

Siste vurderinger av Erik Jesman Pedersen

En lege som ikke sitter på sin høye stol.

Pedersen er en flink lege som har hjulpet hele vår familie mange ganger. Er lyttende, har tid, gir gode råd, kan diskutere med han og sier det han mener er best uansett. Og det er som oftest best. Han er fastlege for hele familien vår. Meg, min mann og to barn. Vi reiser langt for å kunne ha Pedersen som fastlege da vi har flyttet fra Stavanger. Vår sønn som det ikke er så lett å få med til leger uten protester, spør når han skal til lege. Er det Pedersen jeg skal til ? Er svaret ja, ingen protester. Kan være bittelitt distre.

Dette er en perfekt lege!

Jeg har hatt mange forskjellige leger, Erik er den beste! Dyktig og erfaren. Ser deg som person, imøtekommende og ivaretakende. Effektiv men uten å ha dårlig tid.
Eg ville ha anbefalt han til mine venner ,og andre som trenger ny lege ..Eg syns han ser hele mennesket ,og ikke bare et nr i systemet,som mange andre leger gjør . Nå som jeg har flyttet fra stavanger bytter jeg ikke lege men pendler heller i fire timer for og få time hos Erik!

En lege som er der for pasientene

Erik Jesman Pedersen er veldig lyttende og tar deg på alvor. Han er utrolig flink å følge opp, og ser hele situasjonen. Jeg har aldri før møtt en lege som engasjerer seg slik i min situasjon. Han er kunnskapsrik, og stiller ofte de rette spørsmål, slik at jeg
får nye tanker og ser nye muligheter. Jeg trives veldig godt hos ham og kan anbefale ham på det sterkeste.

Dårlig lege som virker uinteressert i deg som pasient

Hadde denne legen som fastlege en stund da jeg flyttet til Stavanger. Jeg var innom på noen timer og oppfattet legen som fraværende og lite interessert i hva jeg kom med av problemstilling. Ble faktisk i ett tilfelle befalt av legen til å bruke neste års ferieuker i stedet for at han måtte skrive ut en sykemelding til meg. Han unnskyldte seg med å si at han ikke var så glad i å skrive ut sykemeldinger.

Sekretærene på plassen virket veldig forvirrende og var lite behjelpelige og tilgjengelige på telefon.

Dyktig lege på et fantastisk legekontor

Ikke ofte at han har tid men der er alltid en av legene på dette legekontoret som har anledning til å hjelpe. Jeg kjører gjerne langt for å kunne ha dette
legekontoret.

Hvis man ser vekk fra tidsklemma så er Pedersen en dyktig lege og jeg har ikke planer om å bytte.