Elisabeth Smith-Solbakken
Elisabeth smith Solbakken er en lege som jeg vil skryte opp i himmelen, hun er mottagelig og meget sympatisk og Hun lytter på det du har å si. Det jeg vil nevne, hun tar seg tid og lytter til deg, og da følte jeg meg verdifull som menneske og pasient.
Anbefales ikke i det hele tatt. Ikke gå for denne legen vær så snill.
Hun setter ikke av tilstrekkelig tid.
Min uttalelse 12 min inn i timen: «jeg forstår ikke dette. jeg ber deg om å hjelpe meg her» Hvem skal jeg da spørre om jeg ikke kan be min fastlege lytte til meg?»
Legens svar: Dette har jeg ikke tid til. Du må bestille ny time. Tiden din er oppbrukt. Er du misfornøyd med det, kan du bytte fastlege.
Dette er en lege som ikke har sympati eller har noe medmenneskelighet. Passer ikke for de som har problemer som må utredes.
Finner ikke noe godt å si om denne legen.
Var på første møte og ble skjellt ut. Hun var frekk i tonen, arrogant og kald. Anbefales ikke! Kommer til å bytte lege.
Jeg har gått til Elisabeth i mange år nå, og føler hun har utviklet seg, blitt tryggere på seg selv og jeg føler meg som pasient tatt vare på, samt hørt og oppfulgt. I begynnelsen følte jeg at hun var litt usikker, men det har absolutt forandret seg. Jeg møter en lege idag som jeg vil beholde, som jeg stoler på og som jeg føler tar meg på alvor. Hun hører meg og utelukker ingenting. hun yter det lille ekstra, og følger meg opp. Jeg er kjempe fornøyd med Elisabeth og anbefaler henne på det sterkeste.