Pål Myhre
Har haft Pål Myhre nu i snart tre år, veldig litt fornøye med ham, lytte ikke til hvad man siger, behandler ikke første gang, heller gå og se det an, kom tilbake hvis det bliver værre, siger han. Tror bare han tenker på å tjene mest muligt penge fra oss. :-( Bra jeg byttet lege.
Blir ofte avbrutt når jeg forklarer hvorfor jeg kommer for så å få råd om å slappe av å vente på at ting løser seg selv. Forstod ikke hvor dårlig dette legesenteret var før jeg sluttet. Meget lite service hos personalet.
Virker som om de Myhre er mer opptatt av å tjene penger på pasientene sine enn å hjelpe dem.
Aldri opplevd en så grådig lege før i hvert fall!
Helt uinteressert i å forsøke å hjelpe deg med det du trenger. Ethvert ønske om hjelp, blir avslått.
Å komme frem på telefonen, er nesten helt håpløst. For en tid tilbake fikk jeg sterke brystsmerter. Jeg måtte gi opp å få svar på SL, og valgte et privat legesenter isteden. Dette betyr at jeg ikke får noen oppfølging hos legen som nok er ganske "fornærmet". Men kjære Myhre - brystsmerter gjør oss kjempedde!
Vanvittig bra. Gjør mer enn det han må, engasjert og er virkelig interessert i DEG.