Carl Fredrik Dalaker
Jeg setter pris på denne legens saklige, kjappe og direkte kommunikasjon. Og hans skarpe observasjonsevne. Hans vurderinger stemmer godt, er min erfaring, også i tilfeller der jeg har hatt en annen oppfatning. Det er betryggende.
Han lytter nøye til pasienten, får detaljert informasjon om pasientens problem og foreslår den beste løsningen.
Veldig nedlatende Tone fra herr Dalaker. Ikke hører han etter og klappet meg på hode og sa lille venn, det er ikje sånn det fungerer. Når jeg forklarte jeg hadde mye smerter sa han at det ikke var sykemeldingsgrunn. Han sa også at han kjente min situasjon godt fordi han hadde tre barn selv!?!
Har aldri i mitt liv vært hos en lege som til de grader gjør at man ikke føler seg verken hørt eller trodd.
I tillegg tar han mye ekstra gebyrerfor det ene og det andre, aldri har fastlegen vært då dyr som hos herr Dalaker
Han brukte utelukkende sine egne kroppslige erfaringer for å uttrykke sin mening om at mine plager absolutt ikke kunne ha en sammenheng med jobbaktivitet. Følte meg litt irettesatt og ikke særlig hørt da jeg forsøkte å forklare han situasjonen. «Det er ikke akkurat vits med noe sykemelding» sa han til meg, men det var absolutt ikke noe jeg var på jakt etter. Trengte ikke noe svar på hva det kom av, men jeh skulle gjerne kommet til en lege som lyttet til meg og det jeg forklarte og viste forståelse.
Min forrige fastlege var veldig biologisk orientert med lite forståelse for mine helseplager: «Hvis det er noe psykisk må du gå et annet sted». Det gjorde jeg! Carl Fredrik kunne hjelpe meg tverrfaglig. Han har vært helt avgjørende for min bedring. En fastlege som både lytter, støtter og utfordrer.