Carl Fredrik Dalaker
Jeg fikk komme rask til for utredning. Carl Fredrik Dalaker gjorde en grundig undersøkelse og ga god informasjon. Han gjorde et godt førsteinntrykk.
Har hatt han I 9 år. 6år vekke på reise og mye vikarer. Virka kanskje litt daff og stressa når han kom tilbake, men tror og føler han vil mitt sitt beste. Gikk fra å ikke like han noe særlig til å virkelig få sansen for ham. Han e jo berre ett menneske på lik linje som alle oss andre så om du ska til han, så mener jeg du ikke har noe å bekymre deg over.
To ganger på fem år har jeg faktisk møtt Carl Fredrik Dalaker, da det ellers har vært vikar eller annen lege tilstede.
Siste gangen jeg var hos Carl Fredrik viste jeg han to føflekker, og siden jeg har malignt melanom i slekten kom vi frem til å fjerne disse.
Operasjonen gikk helt fint, problemet startet når vi to uker seinere skulle fjerne tråden fra suturen. Det ene arret hadde ikke leget sammen i det heletatt, sitter i dag med en arrdannelse på 2,5 cm x 3 cm ser ut som et øye på en meget synlig plass. Det andre arret ser ok ut, men har blitt betent tre ganger det seneste året.
Jeg har skiftet fastlege, og har planlagt at utbedre min arrdannelse hos plastikk kirurg.
Jeg har alltid blitt respektert og blitt lyttet når jeg hadde time hos han. Han er faglig dyktig og tok mitt problemstillingen på alvor. Han er fortsatt en god støtter selv om jeg har flyttet fra Bergen. Her er det bare 15 personers vurderinger og det er ingenting ift antall prosent. Carl Fredrik Dalaker er best!
Har vært kunde i to år, og har aldri sett ham. Det værst er at du må forvente minst 30 min ventetid fra når du bestilte timen, og du blir ikke inne hos legen på mer enn 15 minutter.