Yarlini Devairakkam
Helt totalt ubrukelig i starten, hun selv bare pratet i veg om hva hun gjorde forrige gang. Lyttet ikke til hva jeg ville si. Måtte ikke avbryte henne. Da timen var omme, lurte hun på hva problemet var. Det ble et lite "oppgjør", og vi har nå en fin dialog. Hun står på for å hjelp. Tror hun selv var veldig nervøs i starten og jeg hadde mye sykdom. Vi har det fint sammen som lege-pasient nå og har bare godt å si om henne. Hun blir hjertelig anbefalt av meg :) En god dialog er alfa omega når det gjelder lege-pasient.
Lyttet ikke til meg og var helt sikker på sin sak på tross at jeg forsøkte protestere, og det ble ikke bra.
Har hatt henne som fastlege i 5 år. Fikk alltid hjelp når jeg trengte det. Hun kan det hun driver med. Hun er flink til å lytte. Jeg er en kresen person, det er ikke alltid at jeg er fornøyd med legen. Men hun har lang ventetid.
Vart høfleg mottatt og legen presenterte seg. Ho gav meg god tid til å få fram bodskapet mitt. Svarte seriøst på alle spørsmål. Kunne og med glimt i auget samtala om dei små, daglegdagse tinga.
Gå bare til henne for enkle ting som forkjølelse og om du trenger sykemelding!