Anders Ragnvald Bugge
- Geriatri
- Indremedisin
Anders Bugge er en super fastlege. Han følger opp, lytter og behandler på upåklagelig vis.
Grunnet lang reisevei til dette legesenteret, har jeg måttet bytte til en ny fastlege i mitt nærområde,
men jeg er veldig takknemlig for den tiden jeg har hatt Anders Bugge som fastlege. Som person er han behagelig og hyggelig og som medisiner er han meget kunnskapsrik.
Jeg anbefaler Anders Bugge på det varmeste.
Med så mye fokus om at menn må komme seg til legen, så er det pinlig å komme til Anders. Han gir null forståelse og sikrer at du ikke kommer tidlig i sykdomsforløpet neste gang.
Veldig fornøyd!
Tar deg på alvor. Forstår situasjoner og prøver å finne god og rask løsning (som feks kan være en god henvisning til det du trenger videre)
Kunnskapsrik, hyggelig og bryr seg om kvinnehelse. Tar seg god tid til hver pasient og flink til å lytte. Gir gode råd videre! Om han er syk, er det også dyktige vikarer på huset.
Svarer på PasientSky app innen max tre dager.
Anders er interessert i pasientens helse og lytter til pasientens behov. Veldig enkelt å få kontakt via pasientsky, han svarer raskt både på kveldstid og helg.
Anbefales på det sterkeste
Umulig å få vanlig legetime tidligere enn 6 uker frem i tid. Man kan jo ikke bestille time flere måneder frem i tid