Esther Kraus
Esther er empatisk, lyttende og høflig. Flink til å lytte og du føler deg godt ivaretatt. Absolutt en fastlege jeg kan anbefale!
Desverre gjør timebesstillingssystemet det vanskelig å planlegge fram i tid, da en bør ha hele dagen til rådighet, fordi man først samme dag får beskjed om og når man får time. Dette trekker opplevelsen med legekontoret ned.
Esther er kjempehyggelig og imøtekommende. Hun møter forespørslene dine med interesse og som pasient går man ut med en følelse av å ha blitt hørt.
Hun gjør nødvendig undersøkelser, men heller ikke for mye. Hun er rask og -effektiv.
Likevel syns jeg det er utrolig vanskelig å få time. Her går det bare an å bestille på dagbasis, noe som passer utrolig dårlig overens med en travel timeplan. Jeg kan ikke sette av en fridag til legebesøk, og så først få beskjed samme morgen at det ikke blir noe av av ulike årsaker.
Dette har muligens noe med at jeg aldri har hatt behov for hastetime, men likevel skal man ikke behøve å prøve flere dager før man får time. Vanskelig å planlegge rett og slett.
Jeg trenger litt mer forutsigbarhet for å kunne planlegge dagene. Jeg bytter fastlege.
Dr Gundersen er den beste legen jeg har møtt.
Hun er en dyktig fastlege, lytter og tar seg god tid til pasienten.
Dr Gundersen fremstår som absolutt empatisk, slik en lege bør være. Hun kommer med gode råd og er ikke redd for å henvise videre.
Legekontoret:
Absolutt hyggelige og dyktige helsesekretærer. Har aldri hatt et uheldig møte med sekretærene. Yter veldig god service.
Lokalet er ryddig og rent bestandig. Det er aldri lang ventetid. (opplevd kanskje max 5 min over avtalt møtetid). Veldig kjekt med bestilling over sms.
Dessverre måtte jeg flytte, ellers ville jeg ha beholdt denne fastlegen lenge.
TRYGT VALG!
Esther er kjempeflink! Tar seg tid, hører på hva du har og si. Ikke minst møter hun deg med respekt, og er alltid hyggelig og blid!
Anbefaler henne på det varmeste!!
Legen virker vennlig og imøtekommende. Men hun avslører manglende evne til å rådføre seg/inkludere pas i påtenkt behandling. Pas fratas råderett og ansvar for egen helse. Hun vet best. Hun er moraliserende uten å innhente tilstrekkelig grunnlag for slike uttalelser. Opplever henne som krenkende og respektløs.
Ser ikke pas i sin helhet. Fikk nok. Skiftet lege