Hans Høvik
- Allmennmedisin
- Samfunnsmedisin
Har hatt Høvik som fastlege i mange år og han er utrolig dyktig, alltid lyttende, har god tid og en føler han bryr seg om deg som menneske.Sender deg videre til spesialist og forklarer ting på en måte som alle kan forstå. Kommer sjelden inn til rett tid men det gjør ikke noe for han har god tid til alle. Jeg synes damene i resepsjonen er alltid blide og hyggelige.Jeg er kjempefornøyd med å ha Hans Høvik som fastlege
Har hatt Høvik som fastlege i et års tid og har endelig fått en lege som ser-lytter-utstråler varme og gjør alt han kan for å hjelpe deg. Selv om han har det travelt så har han alltid tid og får deg alltid til å føle deg viktig. Jeg fikk faktisk lov til å logge meg inn på fastlegeordningen og bytte over til ham etter at han hadde sjekket at det var 1 plass ledig på hans liste, da jeg var med som følge på en legetime. DA ble jeg rørt og utrolig takknemlig! Hadde gått så lenge uten å bli hørt og uten å få hjelp og hadde egentlig begynt å miste troen på leger..... Det har Høvik sørget for at jeg ikke har, han er et flott forbilde for alle leger og fortjener all den rosen han kan få! Beste fastlegen jeg noen gang har hatt :-)
Jeg har hatt Hans Høvik i alle år, og er super fornøyd!
Er det noen som virkelig bryr seg om sine pasienter er det han! Dette er en fastlege som har mer en faglig kompetanse, tillitsfull og er en virkelig hyggelig opplevelse å komme til han!
Anbefaler han over hele mitt hjerte.
Når jeg var innom han for første gang fikk jeg en følelse av trygghet og åpenhet. Doktor Høvik er en lege jeg oppfattet som avslappet og likevell engasjert i å finne årsak og løsninger.
Anbefaler Doktor Høvik på det sterkeste og jeg har kun gode opplevelser med denne legen. Tommel opp for en virkelig god lytter og topp lege.
Mine erfaringer.
- Lytter til pasienten.
- Sender deg til spesialister hvis du trenger det.
- Kjapp med dokumenter som eventuelt skal sendes.
- Gir deg informasjon og innblikk i din sykdom/diagnose.
- Virker oppdatert på sykdommer (antar han følger med i tidsskrift/websider el)
Mine eneste klage er at han er litt som fastleger ellers, dvs de er allmennleger og ikke spesialister så en kan ikke forvente at de vet alt om alle slags sykdommer, men han har sendt med videre til spesialist (og det trengtes).