Nirmala Ernest Jeyaraj
Veldig behagelig og trygg lege. Forståelsesfull og alltid klar for å hjelpe. Veldig kunnskapsrik. Anbefales på det sterkeste
Går regelmessig til lege pga. alvorlig sykdom. Det har vert utrolig godt å ha Nirmala som fastlege i denne perioden. Hun tar seg alltid god tid, og timene hos Nirmala har vert et lyspunkt i tilværelsen. Hun er en god samtalepartner, og hun har alltid en opppumtrende kommentar som gjør at jeg går litt lettere derifra. Jeg har stor tillit til hennes medisinske kompetanse.
Jeg skrevet melding på helsenorge.no - over 1 uke - ingen svar. Bestilt e-konsultasjon pgv corona - over 2 dager - ingen svar.
Snakket flere ganger i resepsjoner:
«ja, ja, lege skal ringe dag idag».
Ingen respekt. Anbefaler ikke!!!
Jeg bare elsker hun. Hun tar alt like seriøst og følger opp alt uansett! Veldig fornøyd, ønsker ingen andre enn hun her! Anbefales virkelig, litt lang ventetid til tider men virkelig verd det! Hun setter alltid pasienten først og stresser deg ikke for å bli ferdig🥰
Nirmala er dyktig, hun er kunnskapsrik og handlekraftig. Hun er lett å kommunisere med, jeg føler meg sett og meget godt ivaretatt.