Bahram Tarafdarfard Kamp
Bare godord å si om Kamp. Han lytter, han diskuterer - og han finner beste løsning for pasienten. Vi har kommet til med barn "mellom timer", og han er veldig flink med ungene. Vi føler vi blir tatt på alvor.
Jeg hadde han som lege for 6 år siden, han hadde alltid god tid til meg, og ga meg gode råd og henvisninger. Det virket som om han oppriktig brydde seg. Jeg var kjempe fornøyd med ham.
Hadde han som fastlege en god stund bla under graviditet....han er ingen god fastlege. Han blir sur om du tar opp flere ting på en gang,avviser deg og sier at du må ta opp et problem om gangen å bestille ny time. Det er ubehagelig å gå til denne legen.
Jeg har vært til denne legen bare én gang og umiddelbart har besluttet å endre legen. Han var ikke nyttig i det hele tatt. Svært ubehagelig også.
Jeg anbefaler ikke i det hele tatt !!!
Jeg har følelse av at han har liten tid, har jeg flere ting å ta opp så ønsker han at jeg kommer tilbake til ny time. Jeg har mange resepter og legen har på en finurlig måte greid å spre utover alle mine resepter til ulike fornyelsestider slik at han atagelig tjener mer og kan melke systemet til det ytterste, dette er fordyrende og iriterende. Åfte vanskelig å komme til legen da telefonen ofte er opptatt eller lang venteliste.