Umair Farrukh

Autorisasjon (2019)

Venteliste

7 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Bylegene Telefonnummer63 94 21 0063 94 21 ...
Veiberggata 7 2050 Jessheim
Umair Farrukh er en av 44 fastleger i Ullensaker

Siste vurderinger av Umair Farrukh

Grundig og kunnskapsrik lege

Helseangst og kronisk sykdom gjør at jeg er mye hos legen. Her blir jeg alltid tatt seriøst, og får veldig mye god informasjon gjennom hele behandligsløpet. Han er vanvittig grundig, veldig blid og imøtekommende og forståelsesfull, ikke minst. Det kan være lang telefonkø noen dager (som på alle legekontor), men de som svarer er alltid hyggelige og hjelpsomme etter beste evne.

Beste fastlege

Beste fastlege.

Meget bra fastlege, flink og nøyaktig. Som bryr seg om sine pasienter. Ble veldig godt mottatt av legen, han var utrolig kunnskapsrik, profesjonell, hyggelig og imøtekommen! Anbefaler denne unge flinke legen på det sterkeste! :)

Dyktig og sympatisk

Byttet fastlege våren -24 etter mange år et annet sted . Jeg er meget tilfreds med min nye lege . Han tar seg tid, foretar nødvendige medisinendringer med meget godt resultat, er lyttende, vennlig og imøtekommende . Anbefales .

Blir tatt på alvor

Alltid følt meg sett og blitt tatt på alvor. Veldig greit å vite hva jeg trenger og ber om, og når jeg gjør det, blir det tatt tak i.