Mohammad Kourosh Piroozmand
- Fødselshjelp og kvinnesykdommer
- Gastroenterologisk kirurgi
- Generell kirurgi
Har hatt samme fastlege siden jeg var 20, og barn og barnebarn har hatt samme lege. Er kronisk syk og har behov for legehjelp ofte. Når legen går av med pensjon, og en selv snart er 60, knytter det seg enorm spenning til “arvtager”. Dessverre har verken jeg, ektefelle eller barn hatt spesielt gode opplevelser med ny lege. Mohammad Kourosh Piroozmand er sikkert en dyktig lege, men fastlege? Tillit følges av god kommunikasjon, og for at det skal oppnås må legen involvere seg, være lyttende, interessert og løsningsorientert. En fastlege bør se hele mennesket.
Han er en dyktig lege som er lyttende, imøtekommende, ryddig og som gir god oppfølging. Jeg har hatt tre konsultasjoner.
Hyggelig og imøtekommende lege. Føler meg ivaretatt. Kourosh Piroozmand kan virkelig anbefales til andre.
Jeg opplevde Kourosh Piroozmand som lyttende og hjelpsom. Han er ny som min fastlege, så jeg har bare vært der en gang, men førsteinntrykket mitt var meget godt.
Hele familien har hatt samme fastlege nesten to generasjoner og det var med spenning jeg møtte "arvtakeren".
Han ga et veldig godt inntrykk, virket dyktig og fulgte raskt opp alt vi snakket om.
Jeg kan varmt anbefale Piroozmand Kourosh.