Marit Serine Robbestad Skeie
Ikke bare er legen fantastisk, men resepsjonen tar telefonen HVER gang man ringer og å få time er aldri et problem. I dag sendte jeg inn pr nett kl 8 og hadde fått time på ønsket tidspunkt rett etterpå. Yes!
Det er vanskelig å finne gode fastleger. Jeg var så heldig å få plass hos Marit Skeie. Det er aldri noe problem å få time når jeg trenger det, og veldig lite venting. Som regel kommer jeg inn til avtalt tid. Noe som er sjeldent hos andre fastleger jeg har hatt. Hun hører på hva jeg har å si, tar meg på alvor, ikke noe dilldall, og er veldig effektiv. Hver gang jeg har vært der har jeg fått den hjelpen jeg ønsker. De er også veldig hyggelige i resepsjonen.
Marit Skeie er vennlig, lyttende, tar en på alvor, viser respekt og er faglig dyktig. På resten av legekontoret arbeider samme type mennesker. På forværelset er de høflige og serviseinnstillt. Jeg har i hele mitt voksne liv søkt etter et slikt legekontor. Servicen på legekontoret som helhet er viktig. Nå er jeg en av de heldige som er kunde/pasient her.
Hun er en fantastisk grei lege, følger veldig godt opp dersom det er noe galt.