Sonia Baban
Jeg var hos legen i 2 år, jeg byttet fordi vi flyttet for langt unna. I løpet av denne tiden kontaktet jeg henne flere ganger og fikk utmerket behandling. Takk for oppmerksomheten og profesjonaliteten. For meg er dette en verdifull erfaring. Det er synd at jeg må bytte lege
Har ingenting me min lege å gjøre dette.men å få betalt for en legetime der er skammeligt,de blir sent til inkasso å mer en doblet seg på kort tid,sier snart opp de legekontoret vist de ikke ordner seg.blir rett å slett for dyrt å gå der når de er på sånt vis dei behandler pasienter.
Jeg har henne som fastlege og er veldig fornøyd med henne! Hun bryr seg og er veldig forstålig når man kommer med sine problemer:)
Vil ikke anbefale neon å ha Sonia som lege. Jeg har måtte gjentatte ganger minne henne om å gjør nødvendige oppgaver og når det først blir gjort er det stor mangel på innsats. Har en sterk følelse av at hun mangler empati og profesjonalitet, og at hennes prioritering ikke er pasientens beste men heller å få unnagjort oppgavene fortest og lettest mulig. Hun ser ikke enkelt menneske og opptrer ikke som en god lege, man må mase seg til for å få den hjelpen man kom for. Dette har skapt en mistillit, og jeg vil ikke anbefale henne!