Geir Thue
Han er ute er ute etter raske penger,tar ikke seriøst når det kommer til psykiske problemer.han er som regel forsinket.han møter uforberedt til legetime,og tar ikke problemet seriøst.
En lege som er imøtekommende,og tar ting på alvor. Han er rask med henvisninger,og yter alltid meget god service.
Han lytter,og ser deg når du er der.
Ikke alltid like lett å få time når du ønsker.
Er meget fornøyd,og hele familien har hatt ham som fastlege i 10 år.
Kunnskapsrik
Nøyaktig
Oppmerksom
Presis
Gir gode råd
Thue er faglig dyktig, men noe motvillig til å henvise deg videre om det er behov for det - for så si det forsiktig. Det er tydelig at Thues praksis farves av hans egen overbevisning om at for mange leger er for liberal i utskrivningen av spesialisthenvisninger. Han er også noe firkantet, og man ender fort opp som "kasteball" mellom ulike offentlige instanser om man ikke står på kravene og tvinger gjennom en løsning. Praksisen drives også som en industribedrift; fort inn og fort ut.
Mine erfaringer med doktor Thue er at han er varm,lyttende og forståelsesfull.
Han tar seg tid til å høre på det man har å si og er medfølende om man feller noen tårer. Har absolutt tillit til at han gjør de undersøkelser som er nødvendig og han sørger for at nødvendige prøver blir tatt. Ved flere tilfeller har han ringt meg privat for å fortelle om prøvesvar o.l.Er enig med at han kan være vanskelig tilgjengelig. På Oasen legesenter burde det være mulig å få henvende seg direkte til legen. Gjerne avtalecet fast tidspunkt der han er tilgjengelig på telefon. Ser frem til mitt besøk hos ham i morgen. Det beste av alt er at man har øyekontakt med ham,san sitter ikke bare og stirrer på PC-skjermen. Gir ham min varmeste anbefaling.