Line Sommerfeldt

Autorisasjon (2013)

Venteliste

9 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Sandvika Legesenter Telefonnummer67 80 86 5067 80 86 ...
Engervannsveien 29 1337 Sandvika
Line Sommerfeldt er en av 129 fastleger i Bærum

Siste vurderinger av Line Sommerfeldt

Trygg og dyktig 🌈

Jeg har fått bedre oppfølging av Line enn av noen annen fastlege jeg har hatt. Det tar ofte en uke eller to å få en fysisk time, men digitalt løser hun det meste på dagen. Hun tar ofte kontakt eller initiativ selv, f.eks. når jeg har vært til behandling andre steder.

Lite interessert

Første besøk hos Dr Sommerfeldt og jeg fikk inntrykk av at hun var lite interessert i min helsehistorikk og oppfølging av tidligere diagnoser of behandlingsprotokoller.
Kanskje hun er bedre på mindre krevende "hverdagsproblemer" enn å ta tak i større problemer - følte meg ikke godt imottatt eller ivaretatt og har byttet fastlege etter første besøk.

Great doctor!

I am demanding when it comes to health. That’s a cultural thing in the country I come from 😅 I want to talk through details, challenge the fastlege as needed and even visit a private doctor for a second opinion without the fastlege being somehow offended.

Well, you can imagine that, with these expectations, it wouldn’t be easy to settle with a fastlege. I changed it two times last year they couldn’t suit my needs.

The silver lining is: I found an excellent doctor in my third attempt! That’s Line Sommerfeldt, at Sandvika Legesenter. She spends necessary time to listen to you, and doesn’t feel offended if I want to chat with other doctors and take a different course of action. So far, so good! I am happy to recommend her work. Ah - goes without saying, she’s great in communicating in English as well. ☺️

Trygg og god kommunikasjon

Første besøk hos henne idag, gikk veldig bra, hun lytter og er veldig dyktig synes jeg uten og trekke noen konklusjoner. Får dobbeltime også, siden hun var forsinket. Anbefales! Eneste trekk jeg må gi er ventetiden og misvisning rundt om i klinikken.

Grundig, dyktig, trygg og vennlig

Vi er på alle måter meget fornøyd med dr Line Sommerfeldt. Hun er lett å få kontakt med, er grundig, tar seg god tid og om nødvendig henviser hun videre til spesialist. Flink til å informere om prøveresultater, både skriftlig og på telefon. Vi føler oss veldig trygge med henne som lege.
[Navn fjernet av moderator]