Radoslaw Jan Stanislawski
Har dessverre hatt vedkommende lege som vikar, og han tar ikke min tilstand og mine sykdommer på alvor. I et tilfelle skulle jeg ha en årlig diabeteskontroll som ikke ble gjort og fulgt opp slik den skal. Har ingen tillit til denne legen, og ønsker ikke å ha noe med vedkommende å gjøre framover. Kan ikke anbefale denne legen til noen.
Oppleves som en lege med lite empati og medfølelse. Føler jeg må gjenta meg selv flere ganger , lite blikkontakt og ingen følelse av å bli sett og hørt.
Observerer nærmest himling med øyne og smålig latter ved ting som blir tatt opp.
INGEN god opplevelse , venter på ny fastlege.
Han tar seg god tid og han gir et godt inntrykk. Er løsningsorientert og engasjert i sitt arbeid. Tar alt på alvor.
Legen var forsinket i 25 minutter.
Snakket lavt og mumlet. Viste lite interesse, og opplevdes hånlig.
Satt på telefonen ila timen.
Dessverre en dårlig opplevelse og anbefales ikke.
Min opplevelse er svært positiv. Radoslaw er en ung lege men har stor faglige kunnskap. Første gang fikk jeg time hos ham på legevakten. Han jobbet der før. Han var veldig hjelpsom. Nylig valgte jeg ham som fastlege. Var veldig fornøyd med denne legen etter timen som jeg hadde i dag. Han fokuserer på å finne losning av helseproblem og har tid til å høre hva jeg har til å si. Er veldig saklig, profesjonell og god å snakke med.