Niels Christian Henning Wrengler
Var naturligvis litt spent på min nye fastlege. Niels Henning fremstod som lyttende og sympatisk. Tok seg god tid og gav et godt inntrykk. Anbefales absolutt!
Jeg er veldig fornøyd med Henning som min nye fastlege. Jeg opplever ham som empatisk, hensynsfull og dyktig.
Veldig fornøyd med min nye fastlege. Lyttet til hvorfor jeg kom og var imøtekommende. Virker kunnskapsrik. Kan anbefale han til andre.
Dette er en lege som ikke har medfølelse og ikke ser ditt problem.legen behandler alle likt fordi om vi er alle er ulike og har forskjellige utfordringer.føler at han tror det verste om deg.stoler ikke på deg.og er veldig overlegen lege.dette er en lege eg ikke anbefaler vist man har litt mye helse utfordringer.
Dette er verste lege eg har vert borti ikke noe kunnskap på mental helse fikk ikke selvbestemmelse retten min han skulle bestemme alt over meg føler at eg ikke får tillit av han og ikke sett føler meg veldig liten blir ikke noe bedre av og gå til han bare verre sånn skal det ikke være når man er pasient med mange plager.