Hasan Hussain Kaskhol

Fastlege

Autorisasjon (2019)

Horten kommunale legesenter Telefonnummer33 08 70 3033 08 70 ...
Harald Pedersens gate 9 3182 Horten
Hasan Hussain Kaskhol er en av 29 fastleger i Horten

Siste vurderinger av Hasan Hussain Kaskhol

Hyggelig, men...nei

Legen er hyggelig, med en respektfull og blid fremtoning. Men dessverre er språk-kunnskapene og kommunikasjonen for øvrig så dårlig at jeg opplever det som bortkastet å prøve å få hjelp. Medisinsk kunnskap ser ut til å være veldig grunnleggende og noe bastant. Han vil gjøre det helt grunnleggende og bestemmer seg liksom på forhånd hva som kan være årsaken til plagene dine og hvis ikke det er det han mistenker, så "er det ingen ting".

Opplevde at han forsøkte å kaste på meg en type behandling som er helt uegnet for plagene mine i forbifarten i det timen var ferdig. "Tilfelle det er det du sliter med"- som han sa.. dette syns jeg var alvorlig, da behandlingen ikke er relevant og også kan ha alvorlige bivirkninger.

Han kan spørre deg om helt "god dag mann økseskaft" spørsmål og virker ikke egentlig å forstå/høre hva du sier. Noengang. Han husker ikke tidligere samtaler man har har hatt eller medisiner han har skrevet ut. Han vil helst ikke henvise. Om du har kroniske eller alvorlige plager, styr unna.

Men er du lite hos legen/ lite syk og ønsker en hyggelig og mild lege, så kan jeg likevel anbefale han.

Grei lege

Fikk ham som ny fastlege da min forrige sluttet. Helt grei oppfølging på 2-3 besøk jeg har i året. Han snakker bra norsk og har fulgt opp alle mine ønsker om kontroll og undersøkelser.

Verdens beste lege!

Smilende, imøtekommende, interessert, rolig, lyttende, veldig dyktig, tenker nytt, effektiv og finner papir når tårene kommer! Utrolig behagelig og en som jeg finner lett å snakke om vanskelige temaer om.
Jeg hadde nok kanskje ikke vært her i dag hvis det ikke var for legen og rask responstid!
PS: Aldri flytt noen sted 😉😉

Trygg og dyktig lege!

Jeg besøkte nylig Hasan. Han var utrolig dyktig og fikk meg til å føle meg hørt og trygg. Jeg satte virkelig pris på den omsorgsfulle og profesjonelle tilnærmingen. Anbefaler dr. Hasan på det sterkeste!