Marius Steen Henrichsen
Flyttet til Kristiansand i juni, og både meg og mine to døtre har ham som fastlege. Imponert over at han hadde brukt mye tid på å sette seg inn våre journaler og fulgte også med da epikrisene fra sykehuset kom. Han setter seg godt inn i sykdomshistorien på forhånd slik at vi unngår unødvendig lange forklaringer når vi først kommer til legetimen. Han tar gode vurderinger og benytter seg av råd fra spesialisthelsetjenesten der det er nødvendig. Han er flink til å plassere pasienten i riktig "felt" og i riktig kø, som gjør at man unngår unødvendig lang ventetid. Du blir møtt med seriøsitet og han er opptatt av å ha en tydelig plan videre. Vi er storfornøyd.
Lyttende og forståelsesfull. På saken og alltid et smil. Tillitsvekkende. Dette kan jeg si etter 2 besøk.
Byttet til han da jeg er nyinnflytta til Kristiansand.
Jeg har generelt nokså gode erfaringer med leger opp gjennom men føler likevel att denne legen er nivået over alle jeg har hatt til nå! Tar mine problemer og spørsmål på alvor selv om de noen ganger i mitt eget hode kan virke noe «hypokonder». har til nå kun gått av psykisk årsaker men føler meg alltid tatt seriøst og sett som menneske.
Kommer med kritiske spørsmål, positive og konstruktive tilbakemeldinger som jeg føler er godt og omtenksomt. Vært lite ventetid og føler han tar seg tid til meg når eg er der.
Er det noe han ikke kan hjelpe med hjelper han meg gjerne med å kontakte andre instanser for dette.
Litt redd for å anbefale slik att han skal bli «fullbooka» men absolutt en lege verdt å vurdere om man er på jakt etter en ny fastlege.
Følte meg godt ivaretatt en gang jeg møtte opp til akutt time. En flink, lyttende og svært kompetent lege. Flink til å følge opp behandlingen. Lett å få tillit til en slik lege.
Anbefales på det varmeste.
Vennlige og hjelpsomme personale i resepsjonen. Lett tilgjengelig på telefon. Du må stå i kø, men når det er din tur er personalet veldig imøtekommende og vennlige.
Trygg fastlege som er imøtekommende og kompetent. Han virker å ha mye kunnskap, samtidig som han er ydmyk og god å prate med.