Ljiljana Mirkovic
Jeg hadde en god opplevelse av Liljana på legekontoret der hun tok meg på alvor og sa hun skulle følge opp med både henvisning og resept. 3 måneder etterpå etter flere meldinger i Helse-Norge som aldri ble besvart, er henvisning fremdeles ikke sendt og resepter jeg ba om fornyelse på for over en måned siden, ikke besvart. Da jeg ringte legekontoret for å informere om dette og høre hva som hadde skjedd, ble jeg tilbudt å sette opp en time for å snakke med Liljana om dette, noe jeg sa at jeg ikke så nødvendigheten av og da la legekontoret på. Provoserende og ugrei opplevelse. Anbefales ikke.
Liljana er en utrolig flink og imøtekommende lege. Hun bruker tid på sine pasienter og er veldig flink til å følge opp/ta prøver!
Fantastisk menneske og ikke minst en fantastisk lege!
Liljana er en kjempe flink lege, hører godt og viser empati. Gir gode råd. Jeg kan anbefale på det sterkeste!
Jeg er storfornøyd med dr.Mirkovic. Dyktig, kunnskapsrik, imøtekommende, omsorgsfull og empatisk. Man blir hørt og sett. Dr. Mirkovic bryr seg om pasienten og vil bli kjent med deg for å kunne gi deg best mulig behandling. Ekte menneske med masse kunnskap og godt hjerte.
Dr. Ljiljana Mirkovic sin dedikasjon til pasientenes velvære er imponerende. Hun tar seg tid til å lytte nøye og forklarer behandlingsmuligheter med klarhet. Hennes profesjonalitet kombinert med en genuin omsorg gjør hver konsultasjon betryggende. Jeg anbefaler henne varmt som en fastlege som virkelig bryr seg om sine pasienter.