Anders Olav Bjørkavåg
Har ingen positive opplevelser når jeg har vært i kontakt med denne legen. Han virker ikke interessert i hva jeg har å si, ei heller det som plager meg. Det virker som at mannen mangler empati fullstendig, og er mye mer interessert i å få meg fortest mulig ut døra, uten å nødvendigvis hjelpe.
Det er også ikke lett å få time, og hjelp via meldingssystemet online kan man se langt etter.
Forstår ikke kitikken fra 2018 osv. Skiftet fastlege for en tid siden til Bjørkavåg. Han fikk en kjapp innføring om min livssituasjon pr. dato, tok blodtrykk, tok blodprøver vurderte tablett/medisinbruk og hva jeg bør forholde meg til.Kan ikke forlange at jeg setter meg til å syte og gir han mine privatte problemer fullt ut. Han skal vurdere min helse, ferdig med det.
Meget kort og konsist og flott..
En lege burde vise to essensielle ting: kunnskap og medmenneskelighet. Bjørkavåg viser ingen tegn til noen av delene. Han virker helt uforberedt til timen - selv om det er mer enn tilstrekkelig informasjon om årsak til legevisitt i timebookingen.
Han er rotete, nedlatende, uinteressert og viser ingen tegn til kompetanse. I den tiden han har vært fastlegen min har jeg vært den som har kommet med forslag til hva han burde gjøre/undersøke. Jeg er ekstremt misfornøyd og har aldri opplevd noe lignende. Har selvfølgelig byttet lege.
Kom inn med et problem som er ganske seriøst og han var bare fullstendig uinteressert og virket ikke som han brydde seg i det hele tatt... Fikk ingenting ut av besøket
Møtte opp, fortalte om problemet.
Fikk til svar "slutt å tren" ,og en anna spydig kommentar "skal staten betale for å holde deg i aktivitet?"
Måtte kverulere om henvisning videre. Så ja, Ingen forståelse der desverre. Føler ikke serlig motatt eller medhjelpelig.
Håper virkelig han hadde en dårlig dag.
Skiftet fastlege etter den timen...