Thor Olav Bjørhovde Temtemoen
Thor er en veldig god og empatisk lege som bryr seg om sine pasienter. Er den beste legen jeg har hatt. Gir 4 stjerner på grunn av at legekontoret er kanskje det værste legekontoret jeg har vert borti. Har opplevd flere ganger at de som sitter i skranken virker irritert og småfrekk om man har et spørsmål å spørre om. Å ringe inn har jeg slutta med da det tar en evighet før de tar telefonen. Man må som regel alltid vente da timene til temtemoen ofte er forsinket. Om det er legekontoret sin feil, vet jeg ikke, Men Thor Olav er vertfall en meget god lege, så jeg vil ikke bytte, men anbefaler heller ingen dette legekontoret.
Stusser ikke på å henvise til sjukehus, privatklinikker etc.
Tar seg god tid med pasienter og er veldig flink.
Temtemoen virker kunnskapsrik, er forståelsesfull og tar seg god tid. Ingen ting å utsette på han.
Legekontoret derimot er en katastrofe. Ekstremt lange køer på telefon - neste umulig å komme igjennom, og mange av de som jobber i "resepsjonen" er lite imøtekommende og virker rett og slett sur.
Om det hadde vært ledig en lege i området hadde jeg byttet umiddelbart.
En svært god opplevelse å besøke denne legen. Jeg har aldri hatt en lege som setter av så mye tid til meg. Han er omtenksom og forklarende og jeg får god info om diagnose(r) og om hvordan forholde meg til det. Der er ikke noe stress og han har tid til samtale etter mitt behov.
Temtemoen er en flink og kunnskapsrik lege som tar seg god tid til sine pasienter. Tar mennesker på alvor!