Marianne Aadal
Jeg var alltid veldig fornøyd med Marianne som fastlege. Hun var veldig hyggelig, rolig og professjonel, jeg følte meg tatt på alvor. Jeg byttet fastlege bare pga flytting. Hun er også veldig flink med barn.
Marianne er kunnskapsrik, effektiv og hyggelig. Anbefales. Sykepleierne på kontoret er også dyktige og blide.
Jeg har hatt Marianne som fastlege i nesten 5 år nå og er veldig fornøyd. Hun lytter til meg med tålmodighet og er alltid opptatt av å gjøre så mye som mulig. Hun er også fastlegen til sønnen min og er veldig snill med ham. Marianne er både kunnskapsrik og empatisk og jeg anbefaler henne.
Jeg er veldig fornøyd med min lege :). Marianne er en lege med erfaring. Hun er snill, flink til å lytte, empatisk, finner alltid den beste løsningen og det hjelper alltid! Det er lett å få time når man har behov for det.
Jeg er svært godt fornøyd med Marianne Aadal. Hun tar deg på alvor, følger godt opp, utviser en faglig trygghet, er svært sympatisk og viser stor interesse for pasientene. Det er stort sett greit å få time på dagen hvis det skulle være behov for det.