Marianne Aadal
Marianne er den beste legen jeg har hatt. Hun bryr seg og tar pasienten på alvor. Hun ringer deg og hører hvordan det går. Hun er ydmyk og lytter. Hun er ikke opptatt av å ha rett slik mange leger er. Hun er ikke redd for å ta egne avgjørelser og er veldig opptatt av å hjelpe deg på best milig måte. Anbefales!
Jeg har vært veldig mye syk de snart 2 siste årene, alt i fra reumatisme, til lammelser, nakkeprolaps osv osv, det var først når jeg kom til Marianne, at problemene ble tatt tak i, og nå, for første gang på lenge, ser jeg et lys i enden på en lang sykdomstunnel.
Marianne ringte meg, tekstet meg, stilte på møte hvor jeg selv ikke kunne stille opp, Jeg er nå i full jobb igjen, takket være Marianne, hennes dyktighet og stahet.
jeg er kjempe fornøyd med denne legen . tok meg på alvor og hørte på det jeg hadde og si.
Føler ikke jeg blir tatt på alvor, og ikke hørt ! Får ikke høre ang blodprøver, selv om man absolutt burde fått det !! Å har opplevd jeg også at hun ikke liker intim undersøkelser..
Å vært for mye borte for min del...
Tar pasientene på alvor og følger de opp. Purrer på hennvisninger. Forståelsesfull dame. Faglig dyktig. Ringer gjerne pasienten sine For å høre hvordan det går.
Flink til å lytte og formidle informasjon