Marina Ferri de Barros Solheim
Jeg har alltid opplevd Marina som en grundig, tydelig og forståelsesfull lege som tar meg på alvor. Ja, det hender hun er forsinket, men jeg mener det er et tegn på at hun faktisk bruker tid på pasientene sine når de har behov for det. Det er bedre enn å føle at hun stresser seg gjennom timen og ikke tar seg tid til en ordentlig undersøkelse. Jeg er aldri nervøs når jeg er der, noe jeg har opplevd med tidligere leger. Rolig og vennlig. Anbefales!
Hun er kynisk yter ikke service gjør alt komplisert. Lang ventetid
Dette er en av de værste fastlege jeg har hatt i midt liv
Om du ønsker en lege som er lydhør og har respekt for pasienten er ikke dette legen for deg.
Dette var mitt første legebesøk på 13 år, gikk rett hjem og byttet fastlege. Hun smilte, men jeg lurte på om hun virkelig forsto hva jeg sa. Det kan ha vært språkproblemer som gjorde at hun ikke forsto. Jeg gikk ut derfra uten å ha fått hjelpen jeg trengte. Veldig skuffene.
Måtte betale for spiralen som ble ikke satt inn allikevel da det står klart på pakningsvedlegget at pakken bare skal åpnes rett før den settes inn.
Legen tar ikke pasienten på avlor, god del av problemmer med helsen tar som en bagatel.
Virker veldig uproff, useriøs og usikker.
Opplever alltid at Marina tar mine spørsmål og bekymringer på alvor. Følger godt opp, og gir tilbakemelding når prøver er tatt.