Elisabeth Seland Gridseth
Føler denne damen kan være faglig dyktig, men jeg får ikke tiden min brukt effektivt. Hun kan virke noe useriøs i ulike situasjoner og føler selv blir ikke lyttet til eller tatt hensyn til.
Bytter lege da jeg har aldri likt hennes behandling mot meg.
Fornøyd med hennes behandling og henvisninger, så hun virker egentlig faglig dyktig.
Men jeg syns hun er for uhøytidlig og flåsete. Snakker alt for mye om seg selv og tøyser unødvendig mye, blir useriøst. Når jeg går til legen ønsker jeg ikke et stand-up show. Det er vanskelig å snakke om feks psykiske vansker når man sitter å ler av ren høflighet. Tenker også at det går med unødvendig tid på dette (sikkert 10-15 min ekstra pr time pga fjas). Denne tiden kaster hun bort både for meg, seg selv og de som venter på tur.
Men jeg syns uansett hun er faglig dyktig, og kommer ikke til å bytte.
Syns hun er meget flink til å lese pasienten - forstå - og vurdere hva som er best for den enkelte. I alle fall i mitt tilfelle, men rekner med at denne evnen til å finne best mulige løsninger for den enkelte brukes på alle.
Faglig dyktig, tar pasienten på alvor. Glimt i øyet og humor.
Dette er en lege som jeg synes er svært hyggelig og lett å prate med. Hun gir gode råd og henviser til spesialister på de felt hun vet andre kan mer enn henne.