Esten Kvello
Har hatt Esten Kvello som min fastlege siden jeg flyttet til Trondheim for snart 6 år siden. Har stort sett vært veldig fornøyd med å ha han som lege. Han er ofte litt forsinket dersom man har time litt utpå dagen, men dette har ikke plaget meg så mye. Når jeg først kommer inn er han lyttende og oppmerksom, og tar seg den tiden som trengs. Dersom han er usikker på noe er han flink til å lese seg opp på informasjon og eventuelt henvise videre.
Kanskje ikke den legen med mest medynk og som duller med deg, men jeg har vært veldig fornøyd med en lege som stiller litt spørsmål og tar deg på alvor.
Skal nå flytte og må dessverre bytte til en annen lege..
Hadde han som fastlege da jeg flyttet til Trondheim for flere år siden. Jeg slet med depresjoner, og opplevde overhodet ikke at han tok det på alvor eller viste særlig forståelse. Han ville bare skrive ut antidepressiva og sende meg på dør. Jeg måtte selv "mase meg til" henvisning til psykologspesialist fordi jeg ønsket å jobbe meg gjennom problemene, i stedet for å bare bli medisinert. Velg en annen lege!
Det er bare kanskje ikke min type fastlege, men jeg følte ikke at vi samarbeidet for å forbedre helsen min. Helt ærlig ville jeg til slutt ikke stikke til legen, fordi det eneste jeg hørte var "gå og ta paracetamol". Han er veldig effektiv, går rett på saken og gjør jobben sin forsåvidt bra. Jeg hadde flere problemer som måtte undersøkes, så endte opp å gå til private spesialister etterhvert og få hjelp der.
De som vil ha korte besøk til legen, gjerne meld dere på!
Jeg hadde vært syk i 1 uke og ble verre og verre for hver dag som gikk. Hadde tørrhoste som kom fra brystet, tett nese/bihuler, oppkast, svingende feber, og følte meg generelt sett utrolig dårlig! Legen sa det nok bare var en kraftig forkjølelse.. Trodde jeg skulle falle av stolen da han sa det. Det ble heldigvis tatt en crp, som var hele126..! Tror ikke legen så den komme..!
Derimot, var han veldig flink i selve undersøkelsen av mandler, lymfeknuter, lytting på lungene osv.. men selve kommunikasjonen med meg som pasient, den var ikke helt på topp.
Esten er ikke min fastlege, men jeg har flere ganger kommet til han ved behov for time på kort varsel. Alle ganger har jeg følt meg tatt seriøst og vært fornøyd med den behandlingen eller videre henvisning som jeg har mottatt.