Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strinda Legesenter AS
Hyggelig, men
Lege: Marte Ulvestad Riseth SkrevetFra begynnelsen opplevde jeg henne som en god fastlege, men etterhvert så ble det bare dårligere. Virker som hun forhåndsdømmer meg før hver time og tar ikke problematikkene mine så seriøst. Blir nærmest en diskusjon på hver time
Trygg, rolig og kunnskapsrik
Lege: Kristine Rød Ekle SkrevetJeg har vært uheldig med fastleger og ble anbefalt Kristine fra jordmor under mitt første svangerskap. Bedre lege har jeg aldri hatt! Hun er trygg, rolig, kunnskapsrik og ser hele deg. Hun klarer å få deg inn på kort varsel om det virkelig trengs. Hun har ett veldig brett og høyt kunnskapsnivå. Og ett stort nettverk med gode behandlere hun gjerne anbefaler videre. Alle burde hatt en lege som Kristine. ❤️
virker for ung og uten erfaring
Lege: Tobias Resell Martens SkrevetTobias var vikar for min fastlege da han hadde permisjon.Han virket da og være rett fra skolebenken.Han skulle sette kortison på meg,og virket veldig usikker når han skulle sette injeksjon,og den traff heller ikke rett.Han nektet å skrive ut beroligende til meg,tok meg inn på time.Og spurte hvorfor jeg trengte dette.Om han hadde sett i jornalen,så hadde han sett at jeg har Ptsd,grunnet mishandling,og overgrep.Og må ha premedisin før enkelte undersøkelser.Når jeg no da gråtende måtte si hvorfor jeg trengte medisin,så holdt han nesten på å falle av stolen.Og skulle sette meg opp på samtaler. Han trenger en god del erfaring,og noe menneskelig innsikt før han kan bli en god lege.
Lite respektfull
Lege: Esten Kvello SkrevetSer ned på deg. Legen gjør det ekstremt vanskelig for deg. Krevde at jeg kom innom for å plukke opp et skriv fremfor å sende det på epost.
Dårlig pasientbehandling
Lege: Tobias Resell Martens SkrevetBle dårlig behandlet, ble ikke møtt eller tatt på alvor. Gikk gråtende ut fra legekontoret. Ønsket å vite hvordan jeg skulle forholde meg til skaden jeg hadde i leggen. Var redd og bekymret, men fikk i ingen anbefaling, forklaring eller veiledning.